Duet van Esch

In het Duet van Esch woont u in volledige harmonie met uw omgeving. Uw woning vormt het volmaakte slotstuk van De Langvelden, een groene laan met de allure van weleer zoals Esch daar nog een aantal van kent. Duet van Esch is een intiem nieuwbouwplan op een unieke inbreidingslocatie. Dit betekent dat uw toekomstige woonomgeving al helemaal af is.
De architect heeft gekozen voor een opvallend ontwerp, dat gekenmerkt wordt door een kop-romp-constructie. Het langgerekte deel van uw woning zorgt ervoor dat u iedere dag geniet van alle woongemak op de begane grond. Levensloopbestendig wonen noemen we dat.

De karakteristieke dorpse uitstraling aan de voorzijde zorgt er bovendien voor dat uw woning voor een bijzondere slotnoot zorgt in het straatbeeld. In uw royale, zonnige tuin mist u geen enkele zonnestraal. Al vanaf de eerste lentedag geniet u hier van het fijne buitenleven. Parkeren doet u op eigen erf onder uw carport. En komt er bezoek? Er is genoeg parkeerruimte. Zelfs als u over een tweede auto, camper of caravan beschikt.
De grote raampartijen en openslaande deuren zorgen voor een optimale lichtinval in uw woning. De praktische indeling en de duurzame installaties zorgen voor een heerlijke ruime, super comfortabele én energiezuinige woning. Een woning die bovendien een plaatje is om te zien met haar keramische dakpannen, mooie baksteentinten en hoogwaardige materiaalkeuze. Ook binnen geniet u van een perfecte afwerking. Uw woning is namelijk voorzien van een luxe keuken, sanitair en tegelwerk.

PROJECT
LOCATIE