Verkoop Duet van Esch gestart!

De verkoop van nieuwbouwplan Duet van Esch is van start! De twee levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen in dit plan vormen het slotstuk van De Langvelden in Esch. Hier wordt het wonen in harmonie.

Op de begane grond van de woningen komen wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samen. Dit maakt deze woningen ideaal voor nu én voor de toekomst. De vrij indeelbare zolderverdieping en de praktische vliering completeren de woningen. Daarbij bent u in het Duet van Esch de dirigent! Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping zijn er tal van indelingen mogelijk. Een grote leefkeuken, een tuinkamer, een extra slaapkamer of een wellnessruimte; u componeert uw perfecte thuis, wij geven u de sleutel.

Vanaf heden kunt u de uitgebreide verkoopdocumentatie downloaden op www.duetvanesch.nl. Oriënteert u zich liever op papier? De fysieke verkoopdocumentatie is op afspraak af te halen bij de makelaar.

Inschrijven
Heeft u na het bekijken van de verkoopdocumentatie uw droomhuis in Duet van Esch gevonden? Schrijf u dan voor maandag 5 juni 2023 10:00 uur in door het inschrijfformulier met uw voorkeur(en) in te leveren bij de makelaar. Het inschrijfformulier kunt u downloaden onderaan deze pagina of opvragen bij Beekhuizen Makelaardij.

Verkoop & Informatie

Beekhuizen Makelaardij

Sint Nikolaasstraat 6 | 5268 EK Helvoirt
T 0411 61 13 02 | www.beekhuizenmakelaardij.nl

Downloads:
pdf inschrijfformulier-DuetvanEsch.pdf