Start verkoop Duet van Esch

26
MEI
Op vrijdag 26 mei 2023 gaan we van start met de verkoop van nieuwbouwplan Duet van Esch! Vlakbij het gezellige dorpshart van Esch komen twee schitterende levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen. Deze woningen vormen het slotstuk van De Langvelden. Hier wordt het wonen in harmonie.

Op de begane grond van de woningen komen wonen, koken, slapen, baden, wassen en bergen samen. Dit maakt deze woningen ideaal voor nu én voor de toekomst. De vrij indeelbare zolderverdieping en de praktische vliering completeren de woningen. Daarbij bent u in het Duet van Esch de dirigent! Zowel op de begane grond als op de zolderverdieping zijn er tal van indelingen mogelijk. Een grote leefkeuken, een tuinkamer, een extra slaapkamer of een wellnessruimte; u componeert uw perfecte thuis, wij geven u de sleutel.

Start verkoop
Tijdens de start verkoop op 26 mei a.s. bent u tussen 14:00 en 17:00 uur van harte welkom van harte welkom bij de makelaar om de uitgebreide verkoopdocumentatie in ontvangst te nemen. Na 26 mei is deze op afspraak af te halen. Ook kunnen we de fysieke verkoopdocumentatie naar u toesturen. De sfeerbrochure, technische omschrijving en verkooptekeningen zijn vanaf de start verkoop tevens te downloaden op www.duetvanesch.nl. Daarbij treft u op deze website vanaf de start verkoop de prijslijst en het inschrijfformulier.

Inschrijven tot 5 juni 2023
Inschrijven voor de levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen in het Duet van Esch kan middels het inschrijfformulier dat vanaf de start verkoop verkrijgbaar is bij de makelaar en via de projectwebsite. De inschrijving sluit op maandag 5 juni 2023 10:00 uur. Heeft u interesse? Zorg dan dat uw inschrijving voor die tijd bij Beekhuizen Makelaardij is ingediend. Wanneer u tussentijds vragen hebt kunt u ook altijd bij ons terecht.

Beekhuizen Makelaardij
Sint Nikolaasstraat 6 | 5268 EK Helvoirt
T 0411 61 13 02 | www.beekhuizenmakelaardij.nl